Garažna vrata

KL Interijeri sekcijska/segmentna garažna i industrijska vrata
 
Želite li povećati sigurnost i vrijednost Vašeg doma, bitno je obratiti pozornost na ugradnju kvalitetnih garažnih vrata. Mnogobrojni kupci diljem Hrvatske i zemalja EU svjedoče o kvaliteti i usluzi koja Vam je dostupna gotovo 15 godina.

Sekcijska garažna vrata tvrtke KL Interijeri ispunjavaju zahtjevne europske norme, a razina ugrađenih sigurnosnih elemenata kao i cijena garažnih vrata, ovise o Vašim zahtjevima. Garažna vrata sastoje se od termoizoliranih sendvič panela debljine 42mm (toplo-cinčani lim, plastificiran zapečenom bojom te ispunom od poliuretanske pjene), vrlo niske toplinske vodljivosti (k=0,48 W/m2 K) sa dodatnim pojačanjima unutar panela na mjestima ugradnje spojnih elemenata. Vodilica izrađenih od toplo-cinčanog čeličnog lima sa dodatnim pojačanjima cijelom dužinom radi povećanja nosivosti. Torzione opruge izrađene od pocinčane čelične žice koje služe za balansiranje i lakše podizanje vrata. Neke od važnih karakteristika KL Interijeri garažnih vrata jesu jednostavnost upravljanja pomoću proizvoda Nice automatike, tehnička rješenja za otvore svih dimenzija, vodilice vrata prilagodljive su po visini i kosini krova što omogućava maksimalnu iskorištenost prostora, a jedna od najvažnijih karakteristika je super tihi rad , a zbog jedinstvenog plastificiranog aluminijskog okova sa PVC graničnicima koji maksimalno smanjuju razinu buke i trenja te omogućavaju dugotrajnije, pouzdanije i tiše rukovanje vratima.

KL Interijeri rolo garažna i industrijska vrata

Rolo garažna/industrijska vrata tvrtke KL Interijeri ispunjavaju zahtjevne europske norme, a odabirom modela i ugrađenih sigurnosnih elemenata sami određujete cijenu vrata.

Rolo vrata se sastoje od termoizoliranih aluminijskih lamela debljine 19mm i visine 77mm ( aluminijski lim, završno plastificiran te punjen poliuretanskom pjenom), vrlo niske toplinske vodljivosti. Vodilice su izrađene od aluminija te završno plastificirane. Opruge vrata koje služe za lakše podizanje vrata smještene su na čeličnu osovinu na koju se namataju lamele prilikom podizanja vrata. Neke od važnih karakteristika KL Interijeri rolo vrata jesu jednostavnost upravljanja pomoću Nice automatike, tehnička rješenja za otvore gotovo svih dimenzija, a jedna od najvažnijih karakteristika je tih rad rolo vrata.KL Interijeri čelična rolo vrata

Rolo čelična vrata se koriste za osiguranje poslovnih prostora u kompleksima ili garažama te podzemnim garažama, ulazima i prolazima.

Pored svoje funkcionalnosti – zaštite od provalnika, predstavljaju i estetsko rješenje prostora. Cijevi su presvučene prirodnim elox slojem. Mogu se otvarati ručno ili motorom.
ručno: bočne ili centralne brave
motorom: selektorni ključ (prekidač) ili daljinski upravljač, a u slučaju nestanka el.energije pokreću se mehanički.
Kod ove vrste zaštite objekata unutrašnjost objekta ostaje vidljiva.
Zaštitna mreža je izrađena od čeličnih cijevi promjera 14 ili 18 mm koje se povezuju spojnicama na određenoj dužini.
Cijevi su obostrano plastificirane u bojiu po želji kupca.
Roloi su idealno rješenje za siguran i lijep izgled trgovina

- izrađene od VALOVITOG PROFILA
- izrađene od cijevi pocinčanog čelika
- cijev debljine 14 ili 18 mm
- izrađene od pocinčanog čeličnog lima
- debljina lima 8, 10, 12/10KL Interijeri zaokretne i harmo rešetke

Rešetke su izvrsno sigurnosno rješenje za poslovne prostore i lokale, ulaze u kuću, prozore i balkonska vrata. Izrađena od pocinčanog čelika debljine 15x15x15 u opciji mogućnost grafitne plastifikacije u RAL boju po Vašem izboru. Mogućnost izbora otvaranje jednog ili dva krila, a sama izrada rešetki vrši se isključivo prema mjeri. Skupljena rešetka u paket zauzima 20% svijetlog otvora, a u slučajevima gdje je potreban čisti prolaz uz opciju ugrađuje se zaokretanje za 90 ili 180 stupnjeva.

Naše usluge uključuju mjerenje, izradu po mjeri, savjet, ugradnju te servis Vaših garažnih vrata na području cijele Hrvatske!