O nama

Tvrtka K.L. Interijeri je u cijelosti Hrvatska tvrtka u privatnom vlasništvu koja je od svog osnutka član S.W.G. građevinske grupacije, Glavne djelatnosti tvrtke je proizvodnja i montaža pvc i aluminijske stolarije, prodaja pratećeg pribora za prozore i vrata, sobnim drvenim vratima, dizajnom i uređenjem interijera, proizvodnjom i montažom namještaja po mjeri, završnim radovima u građevinarstvu… Gotovo 15-godišnje iskustvo grupacije u svim segmentima naših djelatnosti i brojni zadovoljni klijenti na Hrvatskom kao tržištu EU garancija su vrhunske kvalitete svih naših proizvoda.

Tvrtka KL Interijeri ima viziju da svojim klijentima ponudi što veću kvalitetu svojih proizvoda sa profesionalnim pristupom naših djelatnika te teži što višoj poziciji na tržištu u svim segmentima svoje djelatnosti. Misija tvrtke je da uvođenjem novih tehnologija, stručnim osposobljavanjem svojih djelatnika, kontinuiranim poboljšavanjem kvalitete proizvoda osiguramo najviše standarde kvalitete na svoje, ali i zadovoljstvo naših kupaca. Misiju tvrtke ćemo izvršiti neprestanim ulaganjem u nove tehnologije, razvijanjem ljudskih potecijala te inovacijama.


Osnovne strategije razvoja tvrtke temeljimo na uspješnom poslovanju tvrtke kako na domaćem tako i na tržištu EU, kontinuiranim poboljšavanjem kvalitete proizvoda, uvođenjem novih tehnologija u svim segmentima poslovanja tvrtke, praćenjem trendova na tržištu, širenjem tržišta te ulaganjem u stručno osposobljavanje naših djelatnika.