PVC prozori i vrata

KL Interijeri PVC prozori – Vrhunski prozor za Vaš dom!

TOPLINSKA ZAŠTITA
S našim prozorima štedite novac
Prozori iz naših 5 i 6 komornih profila su proizvodi koji na optimalan način štede energiju, jer već prirodna osobina PVC-a jamči izvrsnu toplinsku izolaciju. Snaga toplinske izolacije se povećava putem dubine ugradnje od 70, 76 i 85mm. Tako se toplina zadržava unutar prostorije a hladnoća ostaje izvan prostorije. S prozorima iz naših 6 komornih profila uštedjet ćete novce, povećati udobnost stanovanja I dati značajan doprinos zaštiti okoliša.

ZAŠTITA OD BUKE
Za bolju kvalitetu života
Jaka buka narušava Vam zdravlje, dovodi do poremećaja u spavanju, nedostatka koncentracije i ostalih štetnih posljedica za ljudsko tijelo. Iz toga razloga zaštita od buke I zvučna zaštita postali su važan aspekt zdravlja. Pvc prozori iz naših 5 i 6 komornih Salamander i Aluplast profila su djelotvorna zaštita od prevelike buke. Kombinirajući 5 i 6 komorne Salamander i Aluplast profile sa odgovarajućim ostakljenjem postižemo najbolje osobine zvučne zaštite, čime poboljšavamo Vašu kvalitetu života.

SIGURNOST
Najviši standardi protuprovalnosti
Zaštita i sigurnost su osnovne ljudske potrebe. Svi se želimo ugodno i sigurno osjećati unutar svoja četiri zida. U izradi pvc prozora dajemo pozornost na konstrukciju prozora i korištenje vrhunskih okova koji sprečavaju provalu.Kod prozora iz naših 5 i 6 komornih Salamander i Aluplast profila dubina ugradnje od 70, 76  i 85mm, debljina materijala i protuprovalni okov predstavljaju argumente sigurnosti. Sa našim prozorima osjećat ćete se sigurno.

STAMBENA KLIMA
Komfor i udobnost
Pvc prozorima od Pvc profila Salamander i Aluplast u mogućnosti smo za Vas stvoriti vašu osobnu “ugodnu stambenu klimu”.


FLEKSIBILNOST
Moderna tehnika prozora može se neovisno o stilu građenja i ukusu realizirati u bijeloj boji, raznim dekorima drveta, boja i vanjske aluminijske obloge na pvc prozorima i vratima.

PLEMENITI UKRAS
Dekori drveta
Namijenjeni su onima koji prilikom oblikovanja fasade žele zadržati prirodan izgled, a pri tome se ne žele odreći prednosti moderne tehnike PVC prozora. Rješenje je u PVC prozorima u optici dekora drveta. Takvi se prozori preporučuju kao klasični element stila pri renoviranju starih zgrada, a isto tako i za oblikovanje najzahtjevnijih arhitektonskih rješenja. Moderna tehnika PVC prozora može se realizirati neovisno o tipu kuće. Naše osoblje rado će Vas informirati o opsežnom programu dekora drveta koji je na raspolaganju, izaberite vašu omiljenu boju između preko 200 dekora. Možete birati zasebno za unutarnju i vanjsku stranu prozora – npr. vanjsku stranu u antracit, a unutarnju klasične bijele boje.
 

ALUMINIJSKOM OBLOGOM DO ŽELJENOG DIZAJNA
Postojanost boja Aluminijske obloge
Aluminijske obloge omgućuju kombiniranje vizualnog doživljaja aluminijskih obloga sa svim tehničkim prednostima Pvc profila. Što se boja tiče, dostupne su sve boje iz RAL-skale. Tako je ostvariva svaka zamisao kupca: od klasično decentnih prozora u sivom tonu, do modernih prozora kao umjetničkih djela u žarkim bojama. Aluminijska obloga je savršeno prilagođena dimenzijama prozora, odlikuje se glatkom, bezprijekornom površinom .

OTPORNOST
Prozori proizvedeni od PVC profila lako i jednostavno se održavaju. Ono što razlikuje Pvc prozore izrađene od Salamander i Aluplast profila od klasičnih pvc prozora je High-definition završna površina ( HDF ): iznimne vrijednosti, plemenitog izgleda, potpuno glatka i posebno jednostavna za održavanje. Otporni su na atmosferske utjecaje i dugovječni su.

INDIVIDUALNOST
Veliki izbor geometrije profila, podjele prozora i vrsta otvaranja utječe na individualan karakter Vaših prozora i vrata. Sa našim PVC profilima Salamander i Aluplast mogu se realizirati neobični oblici prozora

UDOBNOST I KOMFOR
Prozori iz naših PVC profila s 5 i 6 komora imaju funkciju da hladan zrak izvana ne uđe u prostoriju, a da toplina ostane unutar prostorije. Oni nude sigurnost i udobnost stanovanja.

Salamander SL 76
Vrhunski prozor proizveden iz PVC sustava Salamander SL 76

- Ugradbena dubina prozora 76mm
- 5 komora u okviru i 5 komora u krilu, dvije kontinuirane razine brtvljenja
- Klasičan bezvremenski dizajn
- Vrlo dobra toplinska izolacija ( sa standardnim dvoslojnim low-e staklom Uw=1,3 W/m2K; moguće uz odgovarajuće staklo do Uw 0,90 W/m2K).
- Vrhunska zvučna izolacija
- Standardno okovan vrhunskim MACO MULTI-MATIC okovom sa protuprovalnom zaštitom
- Velikom paletom boja i drvodekora  možete svoj dom učiniti orginalnim
- Svi KL Interijeri prozori mogu se 100% reciklirati čime pazimo na okolišSalamander BluEvolution
Vrhunski prozor proizveden iz PVC sustava  Salamander BluEvolution

- Ugradbena dubina prozora 92mm
- 6 komora, tri kontinuirane razine brtvljenja
- Klasičan bezvremenski dizajn
- Vrhunska toplinska izolacija primjerena za Europsku pasivnu kuću ( sa standardnim dvoslojnim low-e staklom Uw=1,0 W/m2K; moguće uz odgovarajuće staklo do Uw 0,79   W/m2K).
- Vrhunska zvučna izolacija
- Standardno okovan vrhunskim MACO MULTI-MATIC okovom sa protuprovalnom zaštitom
- Velikom paletom boja i drvodekora  možete svoj dom učiniti orginalnim
- Svi KL Interijeri prozori mogu se 100% reciklirati čime pazimo na okoliš
Aluplast Energeto 8000
Vrhunskih termičkih i protuprovalnih svojstava namjenjen kupcima koji žele za svoj dom najbolje karakteristike i elegantan dizajn

Vrhunski prozor proizveden iz PVC sustava  Aluplast Energeto 8000 bez čeličnih ojačanja

- Ugradbena dubina prozora 85mm
- 6 komora, tri kontinuirane razine brtvljenja
- klasičan bezvremenski dizajn elegantnih linija
- Vrhunska toplinska izolacija primjerena za Europsku pasivnu kuću ( sa standardnim dvoslojnim low-e staklom Uw=1,0 W/m2K; moguće uz odgovarajuće staklo do Uw 0,75     W/m2K).
- Vrhunska zvučna izolacija
- Standardno okovan vrhunskim MACO MULTI-MATIC okovom sa protuprovalnom zaštitom
- Velikom paletom boja, drvodekora i aluminijske obloge možete svoj dom učiniti orginalnim
- Svi KL Interijeri prozori  mogu se 100% reciklirati čime pazimo na okoliš